Mariage Bruidsmode

Beste Wenange. Wij hebben ruim 7 jaar een hele goede samenwerking met Atelier Wenange uit Veldhoven. Angelique en Wendy zijn 2 enthousiaste dames die vakkundig te werk gaan. Het zijn gediplomeerde coupeuses en maken de bruidskleding perfect op je maat. Zeker een aanrader om je bruidskleding netjes op maat te laten maken, in het Atelier in Veldhoven!

Met liefdevolle groet, Het Mariage Bruidsmode Team uit Geldrop


Spoedopdracht

Hallo Angelique en Wendy. Ik wil jullie even heel erg bedanken voor wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik heb dankzij jullie enorm kunnen genieten van mijn feest. Ik was erg in paniek toen ik jullie belde omdat ik mijn jurk niet meer aan kon. Jullie hebben er alles aan gedaan om het op te lossen. Ik dacht echt dat dit nooit zou lukken. Niemand zag dat hij was aangepast, hij was super mooi vermaakt. Kei bedankt alle twee.

Groetjes Patricia


Kunstenaars op de naaimachine

Wendy en Angelique zijn kunstenaars op de naaimachine die bruidsjurken perfect passend maken voor jouw grote dag. Ze hebben aandacht voor detail en geven raad en advies. Heel professioneel en supervriendelijk.


Mooi eindresultaat

Ik ben erg fijn geholpen. Angelique en Wendy zijn erg aardig, competent, denken met je mee en komen met eigen nuttige ideeën. Met een mooi eindresultaat!


De jurk was op mijn lijf geschreven

Perfect geholpen door Angelique! Ze heeft me super geadviseerd en mijn jurk zo gemaakt dat hij me op het lijf geschreven was. Niets is haar te veel en ze luistert erg goed naar wat je graag wil, daarnaast denkt ze ook mee voor wat betreft accessoires e.d. Ze heeft mij op onze speciale dag ook nog geholpen met het aantrekken van de jurk en bij de fotoshoot. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!


Vriendelijke en vakkundige dames

Wendy heeft mij ontzettend fijn geholpen! Toen ik de eerste keer langs kwam zette ze weliswaar meteen de schaar in mijn jurk, maar het werd me al snel duidelijk dat ze (natuurlijk) heel goed wist waar ze mee bezig was! Toen ik mijn jurk kwam ophalen was hij helemaal perfect. Wat een vriendelijke en vakkundige dames. Heel erg bedankt! Nogmaals bedankt voor het aanpassen van mijn jurk!

Groetjes Suzanne


Morgen is de grote dag

In november kocht ik bij een bruidsmode zaak een prachtige jurk, hij was weliswaar wat te lang en hij gaapte bij de schouder. Via internet vond ik de dames van Wenange en maakte een afspraak voor mei, aan de telefoon werd ik al goed geadviseerd over hoe het zou verlopen.

Toen ik in mei kwam bleek ik wat zwaarder te zijn daardoor en zat de jurk te strak. Uitleggen was een optie en anders een paar kilo afvallen. Ik legde uit over mijn schommelingen in gewicht en er werd voorgesteld dat ik vlak voor de bruiloft zou terugkomen. Ook al was dit 1,5 week voor de bruiloft ik werd gerustgesteld dat het sowieso goed zou komen! En dat kwam het.

Morgen is de grote dag en er hangt een perfect passende jurk aan de kast. Hartelijk dank voor de geweldige service en geruststellende woorden.

Groetjes Christel


Dagafspraak, handig als je wat verder weg woont

Bij een kleine bruidszaak La Femme in Veldhoven had ik mijn mooie bruidsjurk gekocht. Zij deed zelf niet de jurk vermaken maar had wel goede ervaring met Wenange en heeft mij daar naar toe door verwezen. Daar ik in Sittard woon heb ik een dagafspraak gemaakt. Om 9:00 uur waren we daar en heeft ze de jurk afgemeten. Wij zijn toen naar het centrum gegaan om te winkelen en afgesproken dat ze zou bellen als de jurk klaar zou zijn. Om 12:00 belde ze al dat de jurk klaar was. De jurk paste perfect. Het was erg fijn dat we niet 2 keer op en neer hoefde te rijden om de jurk te vermaken maar dat we er op konden wachten. Bedankt hiervoor!

Groetjes, Monique


Geen sleep voor mij

Hallo, ik ben net mijn bruidsjurk gaan ophalen. Er moest toch wat aangepast worden.. Split hoger, sleep eraf (ja inderdaad, geen sleep voor mij) , hier en daar wat inkorten, spannend dus! Maar ik ben super tevreden, ze geven goede raad en weten duidelijk waar ze mee bezig zijn wat een fijn en gerust gevoel geeft... Om nog maar te zwijgen over de prijs!! Ik ben van België (Kempen) en als je dan de prijzen gaat vergelijken met België is het zeker de moeite om een tripje naar Nederland te doen! Het kan je veeeeeeel geld besparen! En het zijn zeker super professionele, toffe dames. Alvast bedankt! Nu kan ik gerust aftellen naar de datum..

Groetjes, Iris


Hulp met een glimlach

Mijn droomjurk vond ik bij WED2BE in Eindhoven, waar ik het visitekaartje kreeg van atelier Wenange in Veldhoven. Gelukkig maar, want Angelique en Wendy hebben mij fantastisch geholpen. Van het innemen van de jurk tot aan het toevoegen van details: ze hebben het allemaal prachtig gedaan! En niet onbelangrijk, je wordt geholpen met een glimlach. Angelique en Wendy super bedankt, ik weet zeker dat ik dankzij jullie ga stralen in mijn droomjurk!

Groetjes, Anouk Vlaanderen