Beste Wenange Wij hebben ruim 7 jaar een hele goede samenwerking met Atelier Wenange uit Veldhoven. Angelique en Wendy zijn 2 enthousiaste dames die vakkundig te werk gaan. Het zijn gediplomeerde coupeuses en maken de bruidskleding perfect op je maat. Zeker een aanrader om je bruidskleding netjes op maat te laten maken, in het Atelier in Veldhoven! Met liefdevolle groet, Het Mariage Bruidsmode Team uit Geldrop

Hallo Angelique en Wendy. Ik wil jullie even heel erg bedanken voor wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik heb dankzij jullie enorm kunnen genieten van mijn feest. Ik was erg in paniek toen ik jullie belde omdat ik mijn jurk niet meer aan kon. Jullie hebben er alles aan gedaan om het op te lossen. Ik dacht echt dat dit nooit zou lukken. Niemand zag dat hij was aangepast, hij was super mooi vermaakt. Kei bedankt alle twee . Groetjes Patricia

Wendy en Angelique zijn kunstenaars op de naaimachine die bruidsjurken perfect passend maken voor jouw grote dag. Ze hebben aandacht voor detail en geven raad en advies. Heel professioneel en supervriendelijk.

Ik ben erg fijn geholpen. Angelique en Wendy zijn erg aardig, competent, denken met je mee en komen met eigen nuttige idee├źn. Met een mooi eindresultaat!

Perfect geholpen door Angelique! Ze heeft me super geadviseerd en mijn jurk zo gemaakt dat hij me op het lijf geschreven was. Niets is haar te veel en ze luistert erg goed naar wat je graag wil, daarnaast denkt ze ook mee voor wat betreft accessoires e.d. Ze heeft mij op onze speciale dag ook nog geholpen met het aantrekken van de jurk en bij de fotoshoot. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Wendy heeft mij ontzettend fijn geholpen! Toen ik de eerste keer langs kwam zette ze weliswaar meteen de schaar in mijn jurk, maar het werd me al snel duidelijk dat ze (natuurlijk) heel goed wist waar ze mee bezig was! Toen ik mijn jurk kwam ophalen was hij helemaal perfect. Wat een vriendelijke en vakkundige dames. Heel erg bedankt!

Nogmaals bedankt voor het aanpassen van mijn jurk!

Groetjes Suzanne

In november kocht ik bij een bruidsmode zaak een prachtige jurk, hij was weliswaar wat te lang en hij gaapte bij de schouder. Via internet vond ik de dames van Wenange en maakte een afspraak voor mei, aan de telefoon werd ik al goed geadviseerd over hoe het zou verlopen.

Toen ik in mei kwam bleek ik wat zwaarder te zijn daardoor en zat de jurk te strak. Uitleggen was een optie en anders een paar kilo afvallen. Ik legde uit over mijn schommelingen in gewicht en er werd voorgesteld dat ik vlak voor de bruiloft zou terugkomen. Ook al was dit 1,5 week voor de bruiloft ik werd gerustgesteld dat het sowieso goed zou komen! En dat kwam het.

Morgen is de grote dag en er hangt een perfect passende jurk aan de kast. Hartelijk dank voor de geweldige service en geruststellende woorden.

Groetjes Christel